خرید بک لینک

مدل سفره عقد
اخبار بانک و بیمه
درج آگهی رایگان
کانال تلگرام
وقت سفارت ایتالیا
ویزای شینگن
خرید بک لینک ارزان
پایان نامه کشاورزی
پایان نامه رشته کشاورزی
پایان نامه معماری
پایان نامه رشته معماری
پایان نامه هنر
پایان نامه شیمی
پایان نامه کامپیوتر
پایان نامه اقتصاد
پایان نامه تاریخ
پایان نامه صنایع
پایان نامه حقوق
پایان نامه روانشناسی
پایان نامه علوم اجتماعی
پایان نامه جامعه شناسی
الهیات فقه و فلسفه
فایل ارشد پایان نامه
مرکز دانلود تحقیق
پایان نامه ارشد
حقوق جزا خصوصی
پایان نامه مدیریت دولتی بازرگانی
سایت ارشد پایان نامه
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
پایان نامه برق قدرت الکترونیک
پایان نامه روانشناسی
پایان نامه رایگان
پایان نامه دانلود ارشد
پایان نامه های ارشد
پایان نامه ارشد
پایان نامه حسابداری دولتی مالی
پایان نامه عمران
پایان نامه های ارشد
دانلود پایان نامه
پایان نامه جغرافیا
پایان نامه دات نت
پایان نامه
پایان نامه ارشد
پایان نامه ها
مقاله
تست ارشد
دانلود پایان نامه
پایان نامه حقوق
پایان نامه
انجام پروژه متلب
تور تایلند
ماهنامه تیتر صبح
سرور آنلاین کانتر استریک
اطلاعات درباره ویزای شنگن

هاست

هاست, خرید هاست, هاست و دامنه, هاست لینوکس ایران, خرید هاست ارزان, خرید هاست لینوکس, قیمت هاست, ایران هاست رایگان, خرید هاست ویندوز

اطلاعات درباره ویزای شنگن

 ویزای شنگن

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی، بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آنها کم شود. بنابراین ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‌خواهند به این محدوده وارد شوند. ۲۶ کشور عضو معاهده شینگن هستند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس. ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا، (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند. با راه‌اندازی سیستم وی آی اس در یازدهم مهر ماه ۱۳۹۱ قوانین گرفتن ویزا و ورود به شینگن یکپارچه‌تر شد. VIS سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است؛ اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می‌شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می‌گیرد.

 
چهار نوع ویزای شینگن صادر می‌شود که اکثر ویزای مورد درخواست ایرانی‌ها، ویزای شینگن توریستی و نوع C آن است. ویزای شینگن نوع A ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود. درصورتی که برای سفر به یک کشور، احتیاج به عبور از یک کشور عضو شینگن را داشته باشید، باید برای گرفتن ویزای شینگن نوع A اقدام کنید. ویزای شینگن نوع B ویزای عبور است؛ یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند. ویزای شینگن نوع D هم ویزای بلندمدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طول سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.
زورق کارگزار ویزای شینگن نیست؛ مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای اخذ ویزای شنگن اقدام کند.
 
 
تعیین وقت سفارت و مصاحبه برای ویزای شینگن
 
اولین مرحله از مراحل دریافت ویزای شینگن، تعیین وقت سفارت برای مصاحبه است. بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می‌شود. یکی از راه‌های معمول برای گرفتن وقت از سفارت، فرستادن ایمیل به سفارت است؛ در یک ایمیل اطلاعاتی مثل تاریخ سفر، هدف سفر، نام‌خانوادگی، نام و شماره پاسپورتتان را به زبان انگلیسی بنویسید و برای سفارت مورد نظرتان ارسال کنید.
 
همان روز سفارت برای شما ایمیلی ارسال می‌کند که وقت مصاحبه در آن ذکر شده است. سفارت معمولا وقت عادی به مسافر می‌دهد؛ بنابراین بهتر است از ۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت اقدام کنید. در شرایط خیلی خاص پزشکی و... با صلاحدید خود سفارت، وقت فوری هم داده می‌شود. بعد از تعیین وقت، مسافر یک روز برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت حاضر می‌شود.
مطمئن‌ترین و ارزان‌ترین راه برای دریافت ویزای شینگن این است که مسافر شخصا برای تعیین وقت اقدام کند.
 
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن
 
مدارک مورد نیاز برای همه کشورهای عضو شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است. باید توجه کنید که همه مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولا دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.
 
فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
 
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشور، تکمیل فرم درخواست ویزای آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید. در این فرم از شما درباره نوع ویزای شما هم سوال می‌پرسد. ویزای شینگن توریستی، دو نوع یک‌بار ورود و چندبار ورود یا مالتی پِل دارد که شما باید تعیین کنید درخواست کدام نوع ویزا را دارید. اگر در زمان سفرتان قصد خروج از محدوده شینگن و ورود دوباره را داشته باشید، باید ویزای شینگن چندبار ورود بگیرید. در صورت گرفتن ویزای شینگن مالتی پِل یا چند بار ورود، می‌توانید خیلی راحت، به کشورهای اروپای شرقی مثل بلغارستان، کوزوو، آلبانی، مقدونیه، صربستان، مونته نکرو، کرواسی و ... بدون گرفتن ویزای جداگانه برای این کشورها سفر کنید. البته اگر برای اولین بار قصد سفر به محدوده شینگن را دارید، بهتر است برای گرفتن ویزای شینگن توریستی دوهفته‌ای و یک‌بار ورود اقدام کنید تا با احتمال بیشتری درخواستتان پذیرفته شود. 
 
توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‌شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.
 
شناسنامه ایرانی
 
ترجمه‌ رسمی شناسنامه با کپی از تمام صفحات باید حتما موجود باشد.
 
گذرنامه
 
اصل گذرنامه به همراه کپی از پنج صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر ویزا خورده است. اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.
توجه: باید قبل از ارائه گذرنامه، حتما قسمت امضای دارنده گذرنامه در صفحه پاسپورتتان را با خودکار امضا کنید.
 
سه قطعه عکس رنگی
 
عکس‌ها باید رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد و در ابعاد ۶ در ۴ ارائه شود. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا شینگن چاپ خواهد شد.
توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
 
اسناد رسمی شغلی و منابع مالی
 
- گواهی اشتغال به کار باید بر روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار و به زبان انگلیسی ارائه شود. در صورت داشتن شغل آزاد، ترجمه پروانه کسب و سوابق آخرین پرداخت مالیات به همراه مهر اداره مالیات ضروری است. اگر به صورت پروژه‌ای کار می‌کنید یا با شرکت خاصی همکاری نمی‌کنید، مدرکی از پروژه‌های آینده‌تان ارائه دهید یا مدرکی که نشان دهنده بازگشت شما به‌خاطر وجود موقعیت یا پیشنهاد خوب شغلی آینده باشد.
- برای دانشجوها، ارائه گواهی اشتغال به تحصیل به زبان انگلیسی بر روی سربرگ رسمی دانشگاه به همراه امضای رئیس دانشگاه ضروری است. مدارکی مثل توصیه نامه استادان که نشان دهنده موفقیت تحصیلی شما و انگیزه بازگشت باشد هم می‌توانند برای گرفتن ویزای شینگن کمک کننده باشند.
- برای دریافت ویزای شنگن برای کسانی مثل زنان خانه‌دار یا فرزندان که تحت تکفل‌اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‌حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.
 
لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند:
 
۱. پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
۲. در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل از درخواست ویزای شینگن.
۳. در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
 
توجه: درصورتی که در حساب بانکی‌تان به اندازه کافی پول ندارید، ارائه یک نامه از سمت پدر، همسر، شخص دعوت‌کننده یا بستگان نزدیکی که توانایی پشتیبانی مالی شما را در طول سفر دارند، می‌تواند کمک‌کننده باشد. درصورت ارائه این نامه، باید مدارک حساب بانکی آن شخص را ضمیمه کنید.
 
بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
 
برای درخواست ویزای شینگن، ارائه رزرو بلیط هواپیما کافی است و نیازی به خرید بلیط هواپیما نیست.
 
بیمه مسافرتی
 
بیمه مسافرتی باید برای کل مدت زمان سفر حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد. متقاضیان ویزای شینگن باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.
 
واچر رزرو هتل
 
رزرو هتل باید برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت باشد.
توجه: اگر دعوت‌نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.
 
دعوت‌نامه
 
در صورت داشتن دعوت‌نامه، ارائه اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده است ضروری است. بهتر است مدارکی جهت نشان دادن نسبت شخص دعوت‌کننده با مسافر ارائه شود. در صورتی که شخص دعوت‌کننده دوست شماست، ارائه پرینت ایمیل‌ها یا حتی عکس‌هایی که دوستی شما را ثابت کند، می‌تواند کمک‌کننده باشد. یک‌بار مطالعه دعوت‌نامه هم به شما کمک می‌کند تا اگر در روز مصاحبه سوالی درباره دعوت‌نامه پرسیده شد، به آن مسلط باشید.
 
مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.
زمان و هزینه لازم برای صدور ویزای شینگن
 
 
بررسی اولیه‌ مدارک برای صدور ویزای شینگن معمولا دو تا سه هفته طول می‌کشد. ممکن است ویزا زودتر صادر شود یا تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر زمان احتیاج باشد، ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص خواهد شد که شما واجد دریافت ویزای شنگن هستید یا خیر. بعد از ارائه مدارک و مصاحبه، سفارت تاریخی را اعلام می‌کند تا مسافر شخصا برای دریافت پاسپورت و نتیجه ویزای شینگن، به محل سفارت مراجعه کند.
 
قیمت ویزای شینگن ۶۰ یورو است که در زمان درخواست به صورت نقدی در محل سفارت پرداخت می‌شود.
 
مصاحبه سفارت برای ویزای شینگن
 
مصاحبه ویزای شینگن، در روز تعیین شده توسط سفارت و در همان زمان ارائه مدارک انجام می‌شود. این مصاحبه به زبان فارسی است و معمولا سوال‌هایی کلی در مورد خود شخص و دلایل سفر خواهد بود. سعی کنید به سوالات پاسخ‌های مختصر و کامل بدهید و به هیچ وجه حرفی به غیر از واقعیت مطرح نکنید. عکس و اثر ده انگشت مسافر هم در زمان مصاحبه برای ثبت در سیستم VIS گرفته می‌شود.
 
مدت اعتبار ویزای شینگن
 
مدت اعتبار ویزا حداکثر ۹۰ روز در یک مدت شش ماهه است. یک ویزای شینگن دو تاریخ مشخص دارد؛ یکی تاریخ اعتبار ویزا و یکی تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روز است. مسافر بیشتر از ۹۰ روز نمی‌تواند در محدوده شینگن بماند. برای ورود شما به محدوده لازم است هر دو تاریخ معتبر باشند. یک کد هم برای مشخص کردن تعداد دفعه‌های مجاز ورود شما به محدوده شینگن است که می‌تواند از یک تا نامحدود باشد.
 
توجه: مدت تاریخ اعتبار ویزای شینگن برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‌کنند، معمولا ۱۵ روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از ۱۵ روز موافقت نخواهد شد. مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‌تر ارائه دهند.
 
اطلاعات بیشتر درباره ویزای شینگن
 
کد تعداد دفعه‌های مجاز ورود تعیین می‌کند با این ویزا چند بار می‌توانید به محدوده شینگن وارد شوید. کد ۱ (سینگل) یعنی اینکه پس از یک بار ورود و خروجتان از شینگن، ویزای شما بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. به همین ترتیب کد نامحدود (مالتی پل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می‌توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز مشخص در ویزایتان به شنگن وارد و از آن خارج شوید.
اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از همان کشوری باشد که در فرم تقاضای خود اعلام کرده و بر اساس آن ویزا گرفته‌اید. تغییر مسیر ورودی می‌تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند. مثلا اگر شما ویزای شینگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید، مقامات مرزی در فرانسه می‌توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. اینستاگرام ویزای شینگن
 
بعد از دریافت ویزای شینگن و ورود به محدوده شینگن عملا می‌توانید به همه کشورهای آن مسافرت کنید؛ چرا که کنترل مرزی بین کشورهای شینگن وجود ندارد.
 
داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود شما به محدوده نیست. مقررات گفته‌شده، چهارچوب کلی است و مقامات مرزی هر کشوری مجازند تا با توجه به وضعیت ویژه هر مسافر به او اجازه ورود بدهند و یا از ورودش به محدوده شینگن جلوگیری کنند.
 
افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.
 
 ویزا شینگن
 

VIS : سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است


برچسب ها : ویزای شینگن,زورق,بلیط هواپیما,خرید بلیط هواپیما,رزرو هتل,رزرو هتل خارجی,رزرو هتل داخلی , اخذ ویزای شینگن,ویزا,ويزا شينگن,ویزای شینگن,اخذ ویزای شینگن تضمینی,ویزای شینگن تضمینی,ويزاي شينگن,ويزا،ويزاي ارزان,ويزاي شينگن ارزان,ویزای شنگن,شینگن, ویزای دبی,پوکت,ویزای روسیه,ویزای شینگن,قیمت هتل های دبی,اخذ ویزای شینگن تضمینی,ویزای شینگن تضمینی,ویزای اروپا,ویزای شنگن,ویزای فوری شینگن,ویزای شینگن, ,

موضوع :
امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 3
+ نوشته شده در دوشنبه 1 خرداد 1396ساعت 19:56 توسط rezaee | | بازدید : 249

 

هاست